iPhone 5c

Idag kunde jag inte hålla fingrarna borta längre utan jag beställde en ny iPhone, fick bli 5c då min bror har den och den verkar grymt bra. Dessutom är ju nästan innehållet detsamma som i 5s såå yes den blev det. En vit och fin. 
Dock var den slut på lager så kommer nog ta ett bra tag innan jag får hem den men den kommer nog bli toppen.
<3
denna då fast vit ♥
 
Gott nytt år allihopa, önskar er ett bra 2014! 




Mina julklappar 2013!

 



uppdatering, laddar upp ikväll.

Internetuppkopplingen för de andra i huset blir så långsam när jag laddar upp på youtube så den kommer nog upp ganska sent ikväll istället! hörs då! ♥
 ♥



video kommer upp

Ellinor kom hit igår så har varken hunnit spela in en video eller blogga än, men nu äntligen. 
Dessutom kommer videon komma upp imorgon det lovar jag. Men tack för era gulliga kommentarer ♥
 
 



så glad.

Är verkligen så glad och tacksam över mina julklappar, tack allihopa! Nu är det julfirande imorgon också så laddar antagligen upp en "mina julklappar" video den 26 December ♥
 
 



god jul ♥

 



instagram - shoutoutbyte.

Tänkte höra om någon är sugen på ett instagram - shoutoutbyte, isåfall kan ni väl lämna ett meddelande på kik: smultronsaft. 
senaste från instagram, @isabellaaaaaas
 



STÅ PÅ SCEN.

Älskar verkligen att sjunga och har liksom gjort det sedan barnsben, men har alltid varit allt för feg för att kunna stå på scenen men nu äntligen är det som om någonting hänt och jag är modigare än någonsin. Främst beror det på folks stöttande kommentarer till mig, det värmer mig verkligen. Denna höstterminen har varit den bästa någonsin på alla sätt och vis och jag har verkligen växt som människa. ♥ egoboost x10000
 



4 advent

Glad 4:e advent allihopa, två dagar kvar till julafton och en förhoppningsvis en bra dag tillsammans med familj. 
Själv är jag supertaggad inför en mysig kväll med kalle anka, god mat, lekar och självklart lite julklappar.
Winter wonderland
bra sammanfattning, we♥it



pappa, grattis!

säger grattis till min pappa idag som fyller 40 år, GRATTIS!
 



fredag

Julavslutning idag och allt, så glad. Som ni kanske vet hade vi show där det gick ganska bra annars fick vi bara våra betyg och så vidare. Alltså jag är såå nöjd med mina betyg och jag har nästan höjt mig i alla ämnen. 
Efter skolan åkte vi och julhandlade, så nu är jag nästannästan klar. Sedan kollade Klara och jag herrarnas innebandymatch och då fick vi också betalt för en match vi dömt och dessutom vann jag en ny innebandyklubba. Dom hade typ nåt lotteri där de som vann fick skjuta straffar och självklart var jag en av de tre som fick göra det dock missade jag precis eller målvakten räddade den precis men fick ändå välja ut en ny innebandyklubba ♥
klubban, 



fråga

fick en fråga i förra inlägget om jag kunde visa vilka appar jag redigerar med, så ja visst. 
jag använder vsco cam som är en app till iphone, i den finns olika filter och liknande och det jag använder mest är T1, så yes det är typ det enda jag gör med mina bilder från iphonen. 



Klasströja

Skoltröjan har kommit och vi vann lärare mot niorna i innebandy med hela 5-1 där jag stod för ett assist. 
Skoltröjan är aningen barnslig men ändå  jag älskar den, min är i marinblå.





skoldagarna rullar

trött idag efter en skoldag med superbra föreläsning ang. mobbning och ett studiebesök på en industri. 
När jag kom hem vid tretiden somnade jag direkt i soffan och vaknade inte förrän mamma och pappa kom hem.
Hur som helst är det kort skoldag imorgon med workshops, film och så ska vi nior spela innebandy/handboll mot lärarna, kul!
 
 



beautywanties

beauty
 
 
 



videofyme?

ska börja uppdatera mer på videofyme, vet inte riktigt än med vad men antagligen covers eller inrednings/mode videos. Är det något speciellt ni vill se, får ni kika mig på smultronsaft eller bara kommentera här nedan.
Vill ni följa mig på videofyme heter jag isabellass



träning och temadagar.

temadagar måndag-tisdag i skolan, så började med skolbio imorse och vi såg bitchkram som jag faktiskt redan sett på bio förra året med Amanda. Filmen är iallafall superbra och tycker alla som inte sett den ska göra det. 
Idag är det träning som står på schemat och det är faktiskt den enda träningen på hela veckan, så yesbox. 
Resten av skolveckan består av att ha temadagar, någon samarbetsövningsdag och att kolla på niorna mot lärarmatchen sedan delas betygen ut på fredag, snacka om att jag är nervös :o
snacka om drömrum <3
 
 



news

har lite planer ang. bloggen, skriver mer om detta imorgon



Länkbyte

 
 
kolla in julias blogg, superfin och hon lägger verkligen ner tid på sina inlägg: http://jullanlinn.blogg.se/



match.

alltså finns inga ord för hur mycket jag gillar mitt fina innebandylag, trodde aldrig vi skulle få sån fin sammanhållning och ha så kul men det har vi! Igår var det lång bussresa till Gränna där vi kämpade som djur och vann med 4-0, sånt är alltid kul innan det långa juluppehållet! Bara en träning denna vecka vilket är lite tråkigt men sak samma.
 
 
alltså, haha 
 
 
 



Nike air max 90

Har velat ha dessa skor i cirka 1,5 år nu, och är mer sugen än någonsin. vad tycker ni om dem?
 



solosång och femkamp.

Nu är jag äntligen vaken efter att ha somnat direkt när jag kom hem från lucia.
Som ni kanske visste har vi haft lussevaka hela natten och jag hade inte sovit någonting, men hur som helst var gårdagen supermysig. Det började vid åtta igårkväll och sedan hade vi femkamp mot den andra skolan i stan där jag var med och sköt innebandystraffar. Vi vann i alla fall och gick i fackeltåg till folketspark och käkade där tacos och dansade till någon dålig DJ. Under natten har vi sedan dunkat musik i cafeterian, spelat basket, kollat på innebandy och bara flummat omkring. 
Själva luciafirandet gick iallafall väldigt bra, jag höll tal till årets stjärngosse och sjöng även solo med Caribe. 
GAMMAL BILD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Lucia på fredag.

oh shit, fredag snart och det innebär också lucia. Man kan inte säga annat än att tiden går fort. 
Nervös är jag också då jag ska hålla tal inför "årets stjärngosse" vad ska man säga liksom?  Dessutom ska jag och min kompis sjunga en vers på en låt helt själva men det kommer säkert bli superkul om jag inte tappat rösten.
Imorgon har jag luciaträning mellan 8.15-10.00 och efter det två lektioner sedan teater i mässhallarna och sedan slutar vi ♥
dålig bild men detta är alltså jag 2008 och lucia...



visste du att..

visste du att
 
 
 



att vara stark när allt faller.

Många vet inte vad prestationsångest är, hur det känns att alltid känna en börda på ryggen.
Jag säger inte att detta är det värsta som finns men det är ett problem för många och en anledning till att många av dagens ungdommar mår dåligt i och efter skolan. 
Jag har under hela min skolgång haft denna prestationsångest, det kunde gälla ett förhör  jag hade ett fel på i låg och mellanstadiet och jag bröt ihop och kände mig näst intill oduglig, inte för att jag var sämst utan för att jag var så nära full pott och inte nöjd med det. Det kändes som om alla trodde jag var dålig speciellt mina föräldrar.
Men när jag kom hem tyckte de att jag presterat bra och var jätteduktig. Jag kunde till och med ligga och gråta om kvällarna när jag visste det närmade sig utvecklingssamtal. 
Nuförtiden känns det ofta som ett misslyckande att få ett C när man ville ha ett A och att bara se alla andra få det där betyget man suktat efter är outhärdligt, även när andra säger att C det är ju bra jag fick ju bara ett E kan få mig att må illa. Det spelar ingen roll att C är ett bra betyg när jag vill ha ett A och när jag vill vara bäst. 
Dock har det blivit mycket mycket bättre nu och jag kan nästan helt hantera stressen, bara jag tror på mig själv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



julkänslor och sista lektionerna.

När lärarna säger att detta är sista lektionen för i år då känner man lyckoruset genom kroppen. 
Nästa vecka har vi i princip bara temadagar och avslutningar och såvidare och i slutet på denna vecka luciaövningar, teater, lussevaka och luciatåg! Alltså det är så nära nu och snart har jag bara en enda termin kvar i grundskolan, vad hände?!
stress till skolan varje dag. 



gymnasievalet.

Har redan börjat oroa mig för hur mina julbetyg kommer se ut, hoppas på bra sådana! 
Eftersom jag ska välja till gymnasiet preliminärt snart är jag extra nervös över dem, vill ju komma inte på det gymnasiet som finns som mitt första val. 
Som ni kanske vet ska jag ju kolla i Stockholm på två gymnasium och då är det alltså fryshuset och kulturama och deras estet-teater. Är det någon som går där, eller funderar på att gå där? skicka isåfall gärna iväg ett kik: smultronsaft
 
 
 
 
 
 



Svea/Lager157

Svea Topp "Torekov"
denna top från lager157/svea är så  snygg, endast 250:- för denna godingen.



wishlist

isabella
såhär såg önskelistan ut förra året, i år är den aningen annorlunda. vill ni se? 
 



godmorgon, andra advent.

Andra advent idag och drygt två veckor kvar till julafton, så mysigt.
Idag ska jag antagligen bara vara hemma och ta det lugnt, tända ljus och göra en inlämningsuppgift.
Tycker om sådana dagar och ikväll väntas Äkta människor, en av de bästa serierna!
 



julklappstips?

Egentligen är jul verkligen den bästa årstiden, men problemet är att jag jämt blir så himla stressad över alla julklappar. Kan ju inte köpa superduperdyra saker till alla heller, och åh. Tips tack!

OohCamila.com /// Happy holidays!



STOCKHOLM

I Januari åker jag och kollar på gymnasium i Stockholm och eftersom jag bor cirka 3,5 h från vår fina huvudstad händer det inte allt för ofta att jag vistas där! Men ser verkligen fram emot att få vara några dagar där, umgås, shoppa och självklart spana in lite gymnasium innan jag bestämmer mig för vilket jag ska gå. 
Vet att det är långt kvar, men skulle ni vilja ha en Stockholmshaul? 
Keep in mind | inekristine - na We Heart It... | via Tumblr



HAPPYLAND - ELIN BERGMAN

 Den här låten live var perfekt, hoppas verkligen hon lyckas i framtiden!



tripp på stan.

Idag tog vi en runda på stan, fick med mig en pälsväst från h&m och en liten fin festväska hem! 
Bra runda alltså, när jag kom hem åt jag frallor och en varm chailatte, supergott. 
 



HATET I IDOL 2013

Allt detta hat som upstått i Idol under detta året, nätmobbningen som sker bland vuxna människor.
Blir ibland lite rädd för vart vår lilla värld är på väg, jag sitter hemma och bläddrar igenom mitt twitter och facebookflöde och ser kommentaren från personer 30+ och till och med 45+ som sitter bakom sina skärmar och skriver om hur skräligt Kevin Walker sjunger och hur Elin sjunger falskt, det finns också hot och flera andra saker som egentligen är förbjudet enligt lag att göra, ändå påstår dessa människor att vi barn beter oss dåligt och respektlöst på nätet? Snacka om kontraster, dessutom är det ju inte Elin och Kevin som röstat vidare sig själva?
Eller hur tänker ni?  VÄX UPP
 



benefit wanties ♥

benefit
 
 
 



sjunger

sugen på att testa att sjunga själv för publik, göra någon cover eller liknande. 
älskar verkligen att sjunga men är lite för feg. skulle ni vilja höra när jag sjunger?

 



bättre uppdatering.

mycket i skolan är det som tar upp mest tid nu, men lovar förbättring och minst 3 inlägg om dagen, ♥
Idag har jag tagit ledigt från skolan då de ska till gymnasiet i stan och kolla och jag inte ens ska gå där. 
så läxböckerna får ta upp min tid idag, kram.
bild från eurovision song contest, 
 
 
 



RSS 2.0